Categories
Novice

Poletje 2022

Domov > Poletje 2022

Vsega lepega je enkrat konec – tako so se končale tudi letošnje poletne počitnice!

Pa je ponovno prišel čas, ko se moramo od poletja posloviti in se ponovno vsesti med šolske klopi. Seveda pa to ne pomeni, da moramo na letošnje pestro poletje kar tako pozabiti!

Vodniki že obujamo spomine na letošnje taborjenje, ki se je odvijalo med 17. in 26. julijem v Kokarjah pri Mozirju, kjer smo se pridno učili, zabavali, raziskovali okolico in pa tudi sklepali nova prijateljstva. Mi smo se imeli fenomenalno in upamo, da se naslednje poletje vsi ponovno vidimo!

FOTOGRAFIJE – TABOR 2022

Nekateri starejši GG-ji so po taborjenju svoje poletje nadaljevali v taborniškem slogu in se udeležili ZLET-a, vseslovenskega taborjenja, ki se je letos odvijal na smučišču v Cerknem. Udeleženci enoglasno pravijo, da je to bila nepozabna izkušnja, ki je ne bodo zlahka pozabili!

Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na izobraževanja! Med 20. in 30. avgustom se je na Mačkovcu pri Postojni odvijal tudi vodniški tečaj. V teh 10-ih dneh so tečajniki svoje taborniško znanje ponovili in se naučili, kako ga lahko na zabaven način predajo mlajšim tabornikom. Tečaj je pomagal sooblikovati tudi naš vodnik Brian, ki se je izkazal v vlogi “kanarčka”(animatorja).

Za na konec pa smo se nekateri člani vodstva, skupaj s starejšimi GG-ji in PP-ji, odpravili še na taborniško tekmovanje v odbojki na mivki (TOTeM). Tekmovanje se je odvijalo 3. in 4. septembra v Ilirski Bistrici, letos že 26.! Vsi smo uživali ob glasbi, prijateljih, sproščenem vzdušju in seveda kančku tekmovalnosti! “Naslednje leto pridemo spet!”

Vsem osnovnošolcem ter srednješolcem želimo en lep in uspešen začetek šolskega leta! 😀