Bičikleta žur ’19

Pozdravljeni na uradni strani Bičiklete žur!

Dobimo se v soboto, 11. maja 2019, najkasneje do 7.00 ure na taborniškem prostoru nad Jagodjem (Izola). Zaradi pričakovane gneče, vam priporočamo, da avtomobile pustite na makedamu poleg bencinskega servisa Petrol (smer proti Kopru) in se nato do kraja prireditve povzpnete po peš poti.

Lokacija:https://www.google.com/maps/place/45°31’30.8″N+13°38’52.2″E

Možno bo prespati iz petka na soboto kot tudi iz sobote na nedeljo.
Ne pozabite na šotore.POMEMBNO:

Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi, ki dopolnijo 15 let v tekočem letu! Mlajših tekmovalcev zaradi varnosti ne bomo sprejeli. Tekmovalce se v naslednje kategorije razvrsti po starosti oz. članstvo v taborniški organizaciji:

  • TABORNIKI: Ekipa je sestavljena iz 3 članov, ki v tekočem letu dopolnijo 15 let in več.
  • REKREATIVCI: Ekipa je sestavljena iz 3 članov, ki niso del taborniške organizacije (niso taborniki) in v tekočem letu dopolnijo starost 15 let ali več.

Ker je udeležba na tekmovanju na lastno odgovornost, morajo mladoletni tekmovalci poleg prijavnice predložiti še izjavo za mladoletne, kjer starši oz. zakoniti zastopniki podpišejo, da se strinjajo o udeležbi svoje hčere oz. sina na tekmovanju.

Ker si ne želimo nevšečnosti, prosimo, da si preberete pravilnik tekmovanja Bičikleta žur. Na dan dogodka prosimo vsako ekipo, da predloži izjavo (prejeli jo boste na startnem mestu), s katero se strinja s pravilnikom. Da se boste tekmovanja lahko udeležili, so tukaj vsi zgoraj navedeni dokumenti.

Ne pozabite, da so cenejše prijave do 26. aprila 2019. Sprejemamo pa jih vse do 3. maja 2019 oz. do zapolnitve mest.

V primeru nejasnosti ali kakršnega koli vprašanja smo vam na voljo na bicikleta.zur@gmail.com

 

Stražarji vas že nestrpno pričakujemo!

Za zdravo telo, v Izolo na kolo!